Hydraulik-pakninger i høj kvalitet

Hos Sealtech kan vi tilbyde alle former for pakninger og tætninger til hydraulik og pneumatik. Det er vigtigt, at hydraulik-pakninger er ekstra modstandsdygtige, og at de er udført i et godt materiale, da de skal kunne klare det høje tryk. Vi er leveringsdygtige uanset, hvilke du måtte have brug for.

Slidstærke hydraulik-pakninger

Vi leverer alle løsninger, hvorfor listen er lang inden for hydraulik-pakninger.

Vores hydraulik-pakninger er alle udført i slidstærke og modstandsdygtige materialer, og skulle det vise sig nødvendigt, kan vi indhente en godkendelse af Fødevarestyrelsen.​​

Hydraulik pakninger med lang levetid

Det er vigtigt, at pakningerne har en lang levetid. Materialet skal tåle det ekstreme tryk, og derfor er det vigtigt at prioritere sine produkter omhyggeligt.

​Hos Sealtech anvender vi for eksempel kun de bedste plastmaterialer, som klarer de lange arbejdsdage med tryk på hele tiden.

Kontakt os, hvis I ønsker at indhente et tilbud på hydraulik-pakninger eller høre mere om, hvad der passer bedst til det formål, I har for øje.

Ring til os på 70 28 10 60 eller skriv en mail til info@sealtech.dk

Do you have further questions?

If you have any questions, we would rather answer them. We have extensive experience in the field and are happy to provide good advice and guidance.​

Contact SEALTECH ApS

You are welcome to contact SEALTECH on telephone
70 28 10 60 or on our e-mail, which is 

 info@sealtech.dk. You can also contact us if you need advice and guidance, or if you want an offer or more technical information regarding our products.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adress

SEALTECH ApS

Kratbjerg 238 C
​DK-3480 Fredensborg

Get directions with Google Maps

CVR: 27927475

info@sealtech.dk

Call us

70 28 10 60