U-manchet i solid kvalitet

Hos SEALTECH tilbyder vi U-manchet i solid kvalitet til industrielle virksomheder i hele Danmark. En U-manchet er en stempel- eller stangtætning (enkeltvirkende), som kan anvendes til hydraulisk eller pneumatisk brug. U-manchetten leveres i forskellige profiler og materialer afhængig af anvendelsesområdet.

Vi har mange års erfaring med udvikling og design af nye typer løsninger, hvor en U-manchet hele tiden udvikles med henblik på at gøre den stærkere og mere solid. Vi er nogle af landets førende eksperter på området, hvorfor du med ro i sindet kan rådføre dig med os, hvis du har brug for assistance til at finde den rette type og størrelse.

Få skræddersyet en U-manchet til dine behov

​Har du brug for en særlig type U-manchet i et bestemt materiale og størrelse, er vi firmaet, der kan udvikle den helt unikt til dig.

Vi skræddersyr en løsning til dig, så den passer helt perfekt til formålet. Vi er en yderst detaljeorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed, hvorfor vi har fokus på at skabe nogle pålidelige produkter, der holder.

Som fagspecialist kan vi altid hjælpe og rådgive dig, så du ender med den helt rette løsning. En U-manchet kan have mange størrelser, hvorfor vi er imødekommende over for at designe en, du kan bruge til din virksomhed. Kontakt os endelig for at høre mere om dine forskellige muligheder.

Få et godt tilbud på din skræddersyede løsning

​Ønsker du at få et konkret tilbud på en U-manchet, der er særligt udviklet til dig, giver vi gerne et uforpligtende tilbud, så du har noget at forholde dig til. Du kan kontakte os på telefon 70 28 10 60 eller skrive til info@sealtech.dk for nærmere aftale.

Materiale oplysninger:

NBR

Butadien Acrylonitril, Nitrilgummi.

PUR

Polyuretan.

FPM

Fluorocarbon gummi (Viton)

Har du yderligere spørgsmål?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem.

Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Kontakt SEALTECH ApS

Du er velkommen til at kontakte SEALTECH på telefon 70 28 10 60 eller på vores e-mail, der er info@sealtech.dk. Du kan også kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning, eller hvis du ønsker et tilbud eller flere tekniske oplysninger vedrørende vores produkter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SEALTECH ApS

Kratbjerg 238 C
​DK-3480 Fredensborg

Find vej på Google Maps

CVR: 27927475

info@sealtech.dk

Ring til os

70 28 10 60