Gummipakning og emner fremstilles efter dine ønsker

Hos SEALTECH finder du en leverandør af gummipakninger i solid kvalitet. Vi fremstiller en gummipakning eller emne med en høj holdbarhed i de ønskede dimensioner til virksomheder i hele Danmark samt hele den danske industri.

Vi tilbyder blandt andet gummitætning i form af pakninger mellem to flader. Det kan for eksempel være top- og bundstykke i:

  • ​Filtre
  • ​Vandhaner
  • ​Kloakdæksler
  • ​Andre steder hvor der er behov for grundig og effektiv tætning
  • ​Pumper
  • ​Udstødning
  • ​Ventiler

Vores gummipakning kan anvendes til mange forskellige formål. Den kan blandt andet bruges på bolte og skruer, hvor pakningen sørger for at holde helt tæt. Det kan være en særlig velegnet løsning i forhold til tagskruer og bundpropper til skibsmotorer samt biler.

Når du bestiller en gummipakning gennem os, kan du være helt tryg ved dit køb, idet vi udelukkende fremstiller pakninger i højeste kvalitet.​

Gummi er et utroligt slidstærkt og anvendeligt materiale

Gummi er et utroligt slidstærkt og anvendeligt materiale i forbindelse med tætninger, og vores gummipakning kan derfor som nævnt bruges til mange forskellige formål.

Vores gummipakning er både holdbar, fleksibel og utrolig slidstærk, og den er derfor en ideel løsning, når der skal skabes tæthed mellem forskellige komponenter og dele.

​Vi fremstiller en gummipakning efter ønskede mål

Vi kan fremstille og producere en gummipakning til dig og din virksomhed efter ønskede mål. Vi har stor erfaring inden for branchen, og vi har stor erfaring inden for branchen, og ved hvordan man fremstiller pålidelige pakninger der kan holde i lang tid

​Kontakt os og hør mere om vores løsninger

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer og løsninger inden for gummitætning og -pakninger, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 28 10 60 eller e-mail info@sealtech.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker i forhold til dimensioner og størrelser.

Har du yderligere spørgsmål?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem.

Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Kontakt SEALTECH ApS

Du er velkommen til at kontakte SEALTECH på telefon 70 28 10 60 eller på vores e-mail, der er info@sealtech.dk. Du kan også kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning, eller hvis du ønsker et tilbud eller flere tekniske oplysninger vedrørende vores produkter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SEALTECH ApS

Kratbjerg 238 C
​DK-3480 Fredensborg

Find vej på Google Maps

CVR: 27927475

info@sealtech.dk

Ring til os

70 28 10 60