Hydraulik-pakninger i høj kvalitet

Hos Sealtech kan vi tilbyde alle former for pakninger og tætninger til hydraulik og pneumatik. Det er vigtigt, at hydraulik-pakninger er ekstra modstandsdygtige, og at de er udført i et godt materiale, da de skal kunne klare det høje tryk. Vi er leveringsdygtige uanset, hvilke du måtte have brug for.

Slidstærke hydraulik-pakninger

Vi leverer alle løsninger, hvorfor listen er lang inden for hydraulik-pakninger.

Vores hydraulik-pakninger er alle udført i slidstærke og modstandsdygtige materialer, og skulle det vise sig nødvendigt, kan vi indhente en godkendelse af Fødevarestyrelsen.​​

Hydraulik pakninger med lang levetid

Det er vigtigt, at pakningerne har en lang levetid. Materialet skal tåle det ekstreme tryk, og derfor er det vigtigt at prioritere sine produkter omhyggeligt.

​Hos Sealtech anvender vi for eksempel kun de bedste plastmaterialer, som klarer de lange arbejdsdage med tryk på hele tiden.

Kontakt os, hvis I ønsker at indhente et tilbud på hydraulik-pakninger eller høre mere om, hvad der passer bedst til det formål, I har for øje.

Ring til os på 70 28 10 60 eller skriv en mail til info@sealtech.dk

Har du yderligere spørgsmål?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem.

Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Kontakt SEALTECH ApS

Du er velkommen til at kontakte SEALTECH på telefon 70 28 10 60 eller på vores e-mail, der er info@sealtech.dk. Du kan også kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning, eller hvis du ønsker et tilbud eller flere tekniske oplysninger vedrørende vores produkter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SEALTECH ApS

Kratbjerg 238 C
​DK-3480 Fredensborg

Find vej på Google Maps

CVR: 27927475

info@sealtech.dk

Ring til os

70 28 10 60