NORSOK standard M-710

NORSOK standard er udviklet med henblik på at sikre tilstrækkelig omkostningseffektivitet, sikkerhed og værdiskabelse inden for gas- og olieindustrien. Hos SEALTECH kan vi levere NORSOK-godkendte HNBR-løsninger, som kan bruges i kritiske applikationer.

Vi kan tilbyde et bredt sortiment af O-ringe, der altid lever op til de gældende standarder og krav i olie- og gasindustrien. Vi sørger selv for den nødvendige dokumentation, således at alle artikler bliver leveret med dokumentation i M-710 standard. På den måde vil du altid være i besiddelse af den nødvendige dokumentation inden for NORSOK standard M-710, når du vælger os som leverandør.​

Hvad er NORSOK?

NORSOK standard er udviklet af den norske olie- og gasindustri for at sikre følgende for driften og udbygningen af industrien:

  • Tilstrækkelig sikkerhed
  • ​Omkostningseffektivitet
  • Værdiskabning

Løbende udvikling af NORSOK standard

NORSOK standarden er løbende under udvikling. Det betyder, at der kan blive introduceret nye krav og materialeegenskaber løbende. Hos SEALTECH står vi altid til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål omkring de gældende standarder og krav inden for din industri.

Vi har en række dygtige og kompetente medarbejder, der står til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning, og som gerne hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, der matcher både ønsker og behov.

Kontakt os for rådgivning eller hjælp til at finde den rette løsning

Du er velkommen til at kontakte os på telefon ​70 28 10 60 eller e-mail info@sealtech.dk, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for rådgivning og vejledning, eller hvis du har brug for professionel hjælp til at finde den helt rette løsning. 

Har du yderligere spørgsmål?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem.

Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Kontakt SEALTECH ApS

Du er velkommen til at kontakte SEALTECH på telefon 70 28 10 60 eller på vores e-mail, der er info@sealtech.dk. Du kan også kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning, eller hvis du ønsker et tilbud eller flere tekniske oplysninger vedrørende vores produkter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SEALTECH ApS

Kratbjerg 238 C
​DK-3480 Fredensborg

Find vej på Google Maps

CVR: 27927475

info@sealtech.dk

Ring til os

70 28 10 60