Tætninger og pakninger til brug indenfor Pharma og Biotek​

​Til dig som arbejder med indkøb eller bygger maskiner og andet udstyr til brug i medicinalindustrien kan du hos SEALTECH få produkter, som har alle nødvendig tekniske egenskaber og godkendelser.

SEALTECH er godkendt iht til EC 1935/2004 – materialer med kontakt til fødevare. Kontakt os hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker til dokumentation.

Der er et stigende behov for forskellige PTFE løsninger med forskellige fyldstoffer såsom metal, kulfiber, glas etc. PTFE løsninger vælges ofte indenfor Pharma og Biotek, da der er høje kvalitetskrav. PTFE er ligeledes et rent grundstof, kemisk resistent og tåler lave og høje temperaturer. Herudover kan PTFE ofte reducere vægt og øge funktionaliteten. 

​Sealtech tilbyder også løsninger i PEEK materiale. PEEK udmærker sig ved at have god kemisk resistens, lav friktion, mekanisk styrke, høj temperaturbestandig etc. Da PEEK kan gammasteriliseres kan det benyttes til medicinske instrumenter.

Vi tilbyder dig expertrådgivning og hjælper dig med projekter og det rigtige produkt valg så du for alle de nødvendige godkendelser og krav til standarder. Vi har mange års erfaring inden for pakninger til Pharma og Biotek.

Kontakt os og hør mere om vores pakninger fra Sealtach og hvordan de kan skabe værdi i dine applikationer. 

Har du yderligere spørgsmål?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem.

Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Kontakt SEALTECH ApS

Du er velkommen til at kontakte SEALTECH på telefon 70 28 10 60 eller på vores e-mail, der er info@sealtech.dk. Du kan også kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning, eller hvis du ønsker et tilbud eller flere tekniske oplysninger vedrørende vores produkter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SEALTECH ApS

Kratbjerg 238 C
​DK-3480 Fredensborg

Find vej på Google Maps

CVR: 27927475

info@sealtech.dk

Ring til os

70 28 10 60