​Gummitætning i solid kvalitet

Hos SEALTECH fremstiller vi unikke gummitætninger i solid kvalitet til virksomheder i hele Danmark. En gummitætning er pakninger mellem to flader som eksempelvis top- og bundstykke i vandhaner, filtre, kloakdæksler og mange andre steder, hvor det er hensigtsmæssigt at tætne effektivt og grundigt.

Der er mange ting, man kan anvende gummiprofiler til. Det kan også være på skruer og bolte, hvor de sidder som pakninger og holder helt tæt. Særligt hvis det er tagskruer samt bundpropper til biler og skibsmotorer. Vi producerer udelukkende elementer i høj kvalitet, hvorfor du trygt kan købe hos os.

Slidstærke gummiprofiler og holdbar gummitætning til mange formål

​Når det kommer til at skabe tætninger, er gummi et utroligt stærkt og anvendeligt materiale til mange forskelligartede formål. 

Vores gummitætninger er yderst slidstærke, fleksible og holdbare, hvorfor de er det ideelle til at skabe tæthed mellem forskellige dele og komponenter.

Har du brug for en helt unik tætning i gummi, kan vi producere en til dig og din virksomhed efter dine ønskede mål. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi ved alt, der er at vide, om, hvordan og hvorledes man fremstiller nogle af de mest solide og pålidelige dele og gummiprofiler, der holder længe.

Ring for at høre mere om vores løsninger inden for gummitætning

​Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe med i forhold til gummiprofiler og gummitætning, kan du kontakte os. Her kan du også få et godt tilbud på din løsning samt høre om mulige størrelser og meget andet. Kontakt os gerne ved behov på telefon 70 28 10 60, eller skriv til info@sealtech.dk.

Har du yderligere spørgsmål?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem.

Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Kontakt SEALTECH ApS

Du er velkommen til at kontakte SEALTECH på telefon 70 28 10 60 eller på vores e-mail, der er info@sealtech.dk. Du kan også kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning, eller hvis du ønsker et tilbud eller flere tekniske oplysninger vedrørende vores produkter.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SEALTECH ApS

Kratbjerg 238 C
​DK-3480 Fredensborg

Find vej på Google Maps

CVR: 27927475

info@sealtech.dk

Ring til os

70 28 10 60